Vill du jobba med hållbarhet och recycling? Nu kan du bli en del av vår cirkulära värdekedja! Celsa Nordic Recycling söker en Administratör med bakgrund inom ekonomi till teamet i Olofström.

Om jobbet

I rollen som Administratör kommer du vara en del av kontorets ekonomiavdelning med löpande administration, såsom att hantera leverantörsfakturor och lägga upp inköpsorder. Du kommer också fungera som direkt stödfunktion till inköparna, teamleaders samt marknadschefer vad gäller ekonomiska och administrativa uppgifter, exempelvis upplägg av nya kunder och leverantörer samt hantering av inleveranser. Till de dagliga arbetsuppgifterna hör även vägningar för in- och utgående trafik, orderläggning, framtagning av statistik och underlag till rapporter samt koordinering av lastbilar och transporter. I tjänsten ingår dessutom att ansvara för verksamhetens reception, interna servicetjänster samt allmänna kontorsgöromål.

Vem söker vi?

Vi söker dig som lägst har en gymnasial utbildning inom ekonomi och har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete och kundservice. Har du erfarenhet av SAP eller annat affärssystem med inriktning på vägning och orderläggning är det starkt meriterande. Tempot är tidvis högt varför du behöver vara stresstålig och ha förmågan att administrera många uppgifter samtidigt.

Som Administratör kommer du ha du många kontaktytor med kunder, leverantörer och kollegor och behöver ha god samarbetsförmåga och känsla för service och kommunikation. För att trivas i rollen tar du ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera, organisera och driva dina uppgifter framåt samt gillar ordning och reda.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda engelska kunskaper. B-körkort är ett krav.

Vårt erbjudande!

Du blir en del av team som jobbar med hållbarhet och recycling. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Olofström. För denna tjänst tillämpas Teknikavtalet Unionen.

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Ansök via denna länk: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=21228&company=CelsaGroup

Kontakt

Frågor om tjänsten: Sebastian Engqvist
sebastian.engqvist@celsarecycling.se

Recommended Posts