I rollen som inköpare/tjänstesäljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer.

Om tjänsten

Celsa Nordic Recycling erbjuder en utvecklande roll, där marknadsförståelse, resultatfokus, social kompetens och sinne för att analysera affärer värdesätts starkt. Tjänsten innebär att du kommer jobba nära tillsammans med inköpschef och våra platschefer, till din hjälp finns resurser inom den nordiska koncernen. Resor i tjänst är vanligt förekommande. Du rapporterar till Inköpschefen. Placeringsort är Olofström, möjlighet för visst arbete hemma kan diskuteras.

CELSA Group ™, är med åtta miljoner ton järnskrot som smälts årligen i sina stålverk, Europas största återvinnare av skrot. Koncernen, med sitt starka engagemang för den cirkulära ekonomin, ger restprodukter en möjlighet att återansluta sig till den cirkulära ekonomin och utgör därmed en integrerad del av de nya produkter som skapas i produktionssystemet.

Genom återvinning av stål, som med sina inneboende egenskaper kan återvinnas många gånger utan att förlora sina väsentliga egenskaper, använder vi 74% mindre energi, 90% mindre primära material och 40% mindre vatten.

CELSA Group ™ är integrerat i hela värdekedjan för stålåtervinning, med företag som ägnar sig åt återvinning och behandling av järnskrot

Vem är du?

Starka egenskaper du har är:

  • Inställning och karaktär för att lyckas
  • Drivet för att nå dina mål
  • Viljan att bidra till vår fortsatta framgång.
  • Engagemang för dina arbetsuppgifter
  • Nyfiken på framtiden

Arbetets karaktär förutsätter att du som person är innovativ, har leverantören i fokus och trivs med att skapa nya relationer. Du behöver ha erfarenhet av uppsökande verksamhet, gymnasial utbildning eller motsvarande och B-körkort. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift och goda kunskaper i engelska. Har du dessutom erfarenhet av tjänsteförsäljning samt arbete i SAP-system, Excel eller liknande, finns goda förutsättningar att vi är en bra matchning för varandra.

Din ansökan ska ha inkommit senast den 31 april, urval och intervjuer sker löpande.

Ange löneanspråk i ansökan.

Huvudansvar

Du blir en viktig del i en grupp där teamwork, glädje och omtanke är ledord.

Tillsammans jobbar vi för en trygg och säker miljö där vi har stort förtroende och tillit för varandra och inte minst har mycket roligt tillsammans.

I rollen som inköpare/tjänstesäljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer. Du är ansvarig för egna leverantörer och förstår kundens verksamhet och på vilket sätt våra lösningar kan bidra till leverantörens cirkulära värdekedja. I din roll utbildar du också leverantören i hållbarhet, cirkulärt tänkande och optimering av skrotaffären.

Du driver också egna projekt, där du som projektledare blir den som är ”spindeln i nätet” vilket kräver ett gott sinne för samarbete och förståelse för uppsatta tidsramar och dem olika kompetenserna som krävs i projekt.

Du besöker dina leverantörer ofta fysiskt, vilket innebär att resor är en del i tjänsten.