I rollen som inköpare/tjänstesäljare kommer du att få identifiera nya kunder och affärsmöjligheter samt förvalta befintlig kundstock genom att odla långsiktiga affärsrelationer.

Bli en del av vår cirkulära värdekedja! Celsa GroupTM ser till att ditt skrot får nytt liv genom Europas mest klimatsmarta ameringsstål. Vi växer i rask takt och nu behöver vi utöka vår organisation med en säljare.

Om jobbet

Som säljare hos oss strävar du efter att köpa in metallskrot i rätt tid med rätt kvalité till en i förväg godkänd prisnivå. Ditt främsta ansvar blir att utveckla vår affär genom att genomföra och att hitta nya vägar för inköp av metallskrot. Du ansvarar även för att utveckla och bibehålla de goda kundrelationer som redan finns etablerade. Du kommer att arbeta gentemot våra kunder i Södra Sverige och vara placerad i Olofström.

Vem söker vi?

Vi letar efter dig som gillar att göra affärer och har tidigare erfarenheter från arbetet som säljare. För att lyckas i tjänsten är du resultatinriktad, har lätt för att skapa goda relationer och trivs med att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du har en hög affärsmässighet och ett professionellt arbetssätt. Vidare är du kvalitetsmedveten och har en god administrativ struktur. Du är en person som kan ta ansvar för och driva egna processer samt skapa nya kontakter.

Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda engelska kunskaper. B-körkort är ett krav.

Ansökan

Tillträde till tjänsten är omgående, alternativt efter överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.Frågor om tjänsten: Magnus Svensson 070-474 33 23

Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster.

Recommended Posts