Brinner du för försäljning, förhandling och inköp och kanske redan verkar inom skrotbranschen? Gillar du dessutom att leda, utveckla och stötta medarbetare i det du själv gillar allra mest; att köpa skrot enligt godkända prisvillkor och kvalitetskraven i rätt ögonblick.

Nu har du chansen att bli en viktig del av vår cirkulära värdekedja! Celsa Nordic Recycling söker nu en Inköpschef Järn & Metall till våra skrotanläggningar.

Celsa Recycling är en del av Celsa GroupTM, en av Europas största stålkoncerner som tar hand om  skrotets hela livscykel. Vårt uppdrag är att samla in och förädla förbrukat järn- och metallskrot ifrån industrier, lantbruk, rivningar och andra återvinningsföretag till Celsas stålverk inom koncernen. På våra produktionsanläggningar i Olofström, Västerås och Otterbäcken samt våra hamnplatser i Sölvesborg, Västerås, Otterbäcken och Oxelösund omsätter vi årligen ca 100 000 ton järn- och metallskrot.

Skrot någonstans i Skåne

Om tjänsten

Ditt uppdrag på Celsa Nordic Recycling kommer bland annat att bestå av att upprätta och upprätthålla kontakten med befintliga och potentiella nya leverantörer i branschen och sprida varumärket i regionen. Då företaget är relativt nyetablerat behöver relationer byggas baserade på förtroende och öppenhet, för att skapa friska leverantörsrelationer, där uppfyllnad av avtalen alltid bör motsvara förväntningar. Du kommer jobba nära dina medarbetare, där en del av ditt uppdrag handlar just om att coacha, leda och fördela inköpsarbetet i ditt team. Inköpsteamet består idag av två inköpare utöver dig, och över vilka du har personalansvar.

Arbetsuppgifter

Som Inköpschef Järn & Metall på Celsa Nordic Recycling kommer du att:

  • Att kartlägga potentiella leverantörer, bygga nya långsiktiga relationer samt upprätta villkor i enlighet företagets affärsstrategi. Detta i samklang med att uppfylla avtalen i enlighet med leverantörernas förväntningar.
  • Att säkra en kontinuerlig skrotleverans samt verifiera kvalitet och kvantitet av beställningarna för att garantera rätt pris. Att granska de kommersiella kvalitetsmålen per region.
  • Att samordna logistik och administration samt att stötta teamet kring förhandling och prissättningsstrategier

Vem är du?

Du brinner för inköp/försäljning, och ser vikten av att ständigt driva, utveckla och implementera strategier som gynnar våra affärer. Du är en framgångsrik förhandlare som har ett långsiktigt perspektiv på inköps och försäljningsarbetet, gärna med erfarenhet av processer och produkter som rör både identifiering av och handel av järn-och metallmaterial. Du har intresse och lyhördhet inför andra och äger en god kommunikativ förmåga,

Vi ser gärna att du har en högskoleexamen inom teknik, ekonomi eller annat relevant område samt att du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Vårt erbjudande!

Du blir en del av ett team som jobbar med hållbarhet och recycling. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt huvudkontor i Olofström. Möjlighet finns även till placering på vår anläggning i Västerås. För denna tjänst tillämpas Teknikavtalet Unionen.

När?

Tillträde till tjänsten är omgående, alternativt efter överenskommelse.

Urval och intervjuer sker löpande därför kan tjänsten bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.

Frågor om tjänsten: Magnus Svensson, 070-474 33 23

Vi undanber oss all typ av kontakt från bolag som tillhandahåller rekrytering- och eller någon form av CV-tjänster.

Recommended Posts