Vi söker en administratör till Västerås.

Vill du jobba med hållbarhet och recycling? Bli en i vårt team!

Arbetsuppgifter

I rollen som administratör ansvarar du för verksamhetens reception med kundbemötande och där de huvudsakliga arbetsuppgifterna är vägningar för in- och utgående trafik,
orderläggning, framtagning av statistik och underlag till rapporter. I tjänsten ingår även allmänna kontorsgöromål.

Tempot är tidvis mycket högt varför du behöver vara stresstålig och ha förmågan att administrera många uppgifter samtidigt.

Var?

Till vår nya produktionsanläggning i Västerås.

Vem?

Vi söker dig som lägst har en gymnasial utbildning inom ekonomi och har ett par års erfarenhet av ekonomiarbete och kundservice. Har du erfarenhet av SAP eller annat
affärssystem med inriktning på vägning och orderläggning är det starkt meriterande.

För att trivas i rollen tar du ansvar för dina uppgifter och kan själv strukturera, organisera och driva dina uppgifter framåt och gillar ordning och reda. Du bidrar till ett positivt arbetsklimat och tycker om att samarbeta med andra människor och ge service.

Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Vårt erbjudande!

Du blir en del av team som jobbar med hållbarhet och recycling. Tjänsten är på heltid och placerad på vårt kontor i Västerås. För denna tjänst tillämpas Teknikavtalet Unionen.

Så ansöker du!

Låter det intressant? Skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi arbetar med löpande urval varför du är välkommen att skicka in din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av följande:

VD Andreas Rigoll 0732-529 604
Platschef Västerås Håkan Andersson 0704-920 569
HR-Chef Anna Malm 035-154 044

Om Celsa Recycling

Vi är en del av Celsa GroupTM, en av Europas största stålkoncerner. Vårt uppdrag är att samla in och förädla förbrukat järn- och metallskrot ifrån industrier, lantbruk, rivningar och andra skrothandlare till Celsas stålverk inom koncernen. Vi har  produktionsanläggningar i Olofström och Västerås, med utlastning via hamnar ifrån  Sölvesborg, Oxelösund, Västerås och Otterbäcken.

Recommended Posts