Om tjänsten

Celsa Nordic Recycling erbjuder en affärskritisk och utvecklande roll, där förbättringsarbete, resultatfokus och sinne för att analysera affärer värdesätts starkt. Tjänsten innebär att du kommer jobba nära tillsammans med VD, inköpschef och våra platschefer, till din hjälp finns resurser inom den nordiska koncernen. Resor i tjänst kan förekomma. Placeringsort är Olofström.

Celsa Group ™, är med åtta miljoner ton järnskrot som smälts årligen i sina stålverk, Europas största återvinnare av skrot. Koncernen, med sitt starka engagemang för den cirkulära ekonomin, ger restprodukter en möjlighet att återansluta sig till den cirkulära ekonomin och utgör därmed en integrerad del av de nya produkter som skapas i produktionssystemet.

Genom återvinning av stål, som med sina inneboende egenskaper kan återvinnas många gånger utan att förlora sina väsentliga egenskaper, använder vi 74% mindre energi, 90% mindre primära material och 40% mindre vatten.

Celsa Group ™ är integrerat i hela värdekedjan för stålåtervinning, med företag som ägnar sig åt återvinning och behandling av järnskrot.

Huvudansvar

Tjänsten erbjuder en nyckelfunktion med främst fokus på träffsäkra analyser med direkta åtgärdsförslag, framtagning av bokslut och budgetar som skall kommuniceras vidare inom företaget/koncernen. Du ska ha ett sinne för detaljer, samtidigt som du har enkelt för att se helheten och förstå konsekvenser. Idag finns inget personalansvar men du ska vara förberedd för denna uppgift.

Dina arbetsuppgifter kommer framförallt att innebära:

  • Månatliga och finansiell rapportering inklusive arbete med nödvändiga analyser och delta i möten för att presentera dessa till ledning i Norden och Spanien.
  • Kostnads- och inkomstanalys
  • Prognos- och budgetarbete
  • Investeringar och uppföljning
  • KPI-uppföljning
  • Analys och rimlighetsbedömningar

Du rapportera till VD, men tjänsten innebär också kontakt med koncernens övriga ekonomiavdelningar.

Kunskap och erfarenhet krävs

Du som person ska ha god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer och engagemang. Du är analytisk med hög problemlösningsförmåga, är självgående samt strukturerad.

Vi ser gärna att du har en ekonomisk högskoleexamen eller motsvarande kompetensnivå.

Du ska ha mycket goda IT-kunskaper inom Excel och affärssystemet SAP samt goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift.

Din ansökan ska ha inkommit senast den 25 augusti, urval och intervjuer sker löpande.

Ange löneanspråk i ansökan.

Recommended Posts