Vill du bli en del av den cirkulära värdekedjan i ett starkt växande företag! Drivs du av att ta stort eget ansvar och samtidigt tillhöra ett team? Har du intresse för teknik och serviceinriktat arbete? Då kan den här tjänsten vara något för dig!

Vi söker just nu en lastbilschaufför till en av Celsa Recyclings enheter med huvudsakliga uppdraget att serva våra kunder med slamsugning och högtrycksspolning för tex stopp- och underhållsspolning av deras ledningsnät, bland annat avlopp och dagvattenledningar, du kommer också att hantera containers med material från våra industrikunder samt lasta och lossa material från våra rivningsprojekt.

Celsa Nordic Recycling ingår i den värdekedja som tillverkar Europas mest miljövänliga armeringsstål. Vårt uppdrag är att samla in och förädla förbrukat järn- och metallskrot från industrier, lantbruk, rivningar och andra skrothandlare till Celsas stålverk i norska Mo i Rana. Där återvinns stålskrot som bearbetas inom Celsa-koncernen till olika armeringslösningar vilket på så sätt skapar en cirkulär värdekedja.

Om tjänsten

Som lastbilschaufför på Celsa Recycling kommer du ansvara för fordon och last,  utöva daglig tillsyn av lastbil och släp med tillhörande utrustning. Dina arbetsuppgifter består av slamsugning, spolning och containerhantering samt okulärbesiktning av material, lastning och lossning av material.

Arbetstiderna är dagtid, vardagar mellan 07-16 och i första hand arbete i Blekinge och östra Skåne med omnejd.

Krav för tjänsten är:

  • Körkort klass B, C och CE
  • Yrkesförarkompetensbevis
  • ADR

Meriterande är:

  • Tidigare arbete inom rivning och sanering.
  • Erfarenhet och behörighet för asbestsanering
  • Truckkort, främst motviktstruck, hjullastare och grävmaskin.
  • Industribakgrund
  • Kunskaper i skrotklassning
  • Erfarenhet av maskinförararbete

Tjänsten kan sökas via mejl:
recruitment.sweden@celsa-steelservice.com

Bifoga CV och Personligt brev!

Vem är du?

Vi söker dig som är en lugn och trygg förare, och med stort fokus på trafiksäkerhet samt att du kan planera din dag väl för att hålla eventuella tidsscheman. Du är tekniskt lagd och har en vilja att lära dig nya saker. Du har en god samarbetsförmåga, du är stresstålig och tar eget ansvar. Ditt arbete som lastbilschaufför kommer innehålla mycket kundkontakt, och vi ser gärna att du har en naturlig servicekänsla då den kommer ha stor betydelse i din arbetsroll. Ditt arbete kan vara växlande från dag till dag, och det är därför viktigt att du är en flexibel person som uppskattar ett fysiskt krävande arbete.  

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt erbjudande!

Du blir en del av ett team som jobbar med hållbarhet och recycling, i ett av branschens snabbast växande företag inom återvinning och rivning.

När?

Tjänsten är en anställning på 100%, med start omgående.

Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningar löpande.

Kontakt

Frågor om tjänsten:
Demolition Manager, Martin Boberg, 072-712 1700

Recommended Posts