Har du erfarenhet av skrotbearbetning eller likvärdigt, uppskattar att vara ute året om och jobba fysiskt? Då är denna tjänst i Västerås något för dig!

Celsa Nordic Recycling ingår i värdekedjan som tillverka Europas miljövänligaste armeringsstål. Vårt uppdrag är att samla in och förädla förbrukat järn- och metallskrot från industrier, lantbruk, rivningar och andra skrothandlare till Celsas stålverk som ligger i Norge. Där återvinns sedan stålskrot motsvarande två Eiffeltorn per vecka! Detta stål bearbetas därefter inom Celsa-koncernen till olika armeringslösningar vilket på så sätt skapar en cirkulär värdekedja och är vårt bidrag till ett hållbart samhälle.

Om tjänsten

Som skrotbearbetare kommer du framförallt bearbeta järnskrot från större till mindre delar. Du kommer använda olika verktyg för att kunna utföra jobbet. Arbetet är utomhus så du behöver uppskatta utomhusarbetet och då det även innebär både statiska ställningar och bitvis tunga lyft behöver du vara fysiskt stark.

Vem är du?

Vi söker dig som vill lära dig nya saker, teamspelare, självgående, problemlösare och driven person som uppskattar eget ansvar. Du behöver uppskatta att vara utomhus, arbeta fysiskt och vara van vid smutsigt arbete.
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Krav för tjänsten är:

  • Heta arbeten
  • Erfarenhet av att hantera maskiner och tyngre material.
  • Uthållig, van vid fysiskt och tungt arbete.
  • Minst körkort för EU-moped
  • Svenska språket, flytande i tal och skrift.

Meriterande är:

  • Erfarenhet av att svetsa
  • Tidigare arbetat med järn och känner till olika material.
  • Truckkort, främst motviktstruck, hjullastare och ev grävmaskin.
  • Industribakgrund

Vårt erbjudande!

Du blir en del av ett team som jobbar med hållbarhet och recycling, på en av branschens mest moderna återvinningsanläggningar. För denna tjänst tillämpas Teknikavtalet IF Metall.

När?

Tjänsten är en anställning på 100%, dagtid 07:00-16:00 med start omgående.

Låter det här som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, vi går igenom ansökningar löpande.

Ansök via länken: https://career2.successfactors.eu/sfcareer/jobreqcareer?jobId=21229&company=CelsaGroup

Kontakt

Frågor om tjänsten: Platschef – Håkan Andersson, 070-492 05 69