Nu söker vi en teamledare till vår produktion

Celsa Nordic Recycling AB öppnar nu upp en ny produktionsanläggning i Västerås för bearbetning av järn- och metallskrot. Vi söker dig som tillsammans med anläggningens platschef vill vara med och leda den dagliga driften.

Ansvarsområden

I rollen som teamledare är du en del av det operativa teamet samtidigt som du tillsammans med vår platschef samordnar arbetet på anläggningen.

Detta kan till exempel innebära att du: 

  • Planerar produktionen
  • Prioriterar och föreslår åtgärder så att leveranser hålls
  • Kommunicerar med övriga avdelningar/enheter inom Celsa.
  • Arbetar med safety och tillser att alla arbetsmoment utförs på ett säkert sätt.
  • Driver TQM-arbetet på avdelningen såsom 5S, standardisering, kontrollplaner och utveckling.
  • Föreslår åtgärder som främjar produktivitet.
  • Leder veckomöten
  • Deltar i dagliga möten
  • Fungerar som ersättare vid platschefens frånvaro
  • Även ingå i det dagliga arbetet på skrotgården med dess arbetsuppgifter

Säkerhet och utveckling har högsta prioritet. Vi är måna om att både vi och våra processer utvecklas så att vi når våra ambitiösa mål för säkerhet, produktivitet, kvalitet och trivsel.

Vem?

Vi söker dig som är en driven och strukturerad person som trivs i rollen att leda, planera och jobba med människor. Du har förmågan att förstå företagets processer för att hitta lösningar som en del av företagets arbete med ständiga förbättringar och kvalité. Du har tidigare erfarenheter från arbetet på en skrotgård, gärna utifrån en ledarroll.

Du som söker har en slutförd gymnasieutbildning eller motsvarande utbildning dokumenterad Vidare har du datorvana, körkort och gärna även truckkort och eller lastmaskinsbehörighet.  

Teamledarrollen kräver mycket goda kunskaper i svenska i tal samt skrift men även goda engelska kunskaper.

Din personlighet är en framgångsfaktor. Du är kommunikativ, prestigelös och lösningsorienterad med en god pedagogisk förmåga. Du är duktig på att lyssna, att förmedla dina kunskaper och framför allt att engagera och entusiasmera dina kollegor.

Så ansöker du

Låter det intressant? Skicka in din ansökan till oss redan idag. Vi arbetar med löpande urval varför du är välkommen att skicka in din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta någon av följande:

VD Andreas Rigoll 0732-529 604
Platschef Västerås Håkan Andersson 0704-920 569
HR-Chef Anna Malm 035-154 044

Om Celsa Recycling

Celsa Nordic Recycling AB är en del av Celsa GroupTM, en av Europas största stålkoncerner. Vårt uppdrag är att samla in och förädla förbrukat järn- och metallskrot ifrån industrier, lantbruk, rivningar och andra skrothandlare till Celsas stålverk inom koncernen.

Vi har produktionsanläggningar i Olofström och Västerås där vi bearbetar materialet för att sedan levereras till något av Celsas stålverk via någon av våra utlastningshamnar som i dagsläget är Västerås, Sölvesborg, Oxelösund och Otterbäcken.

Recommended Posts